Zilveruitjes – elke 1e en  3e zondag van de maand, voor en door roze ouderen en een ieder die zich bij roze ouderen thuis voelt.

Zondag 19 juli:

Back Soon

Vanmiddag beleven we weer eens een homoliefde op het scherm.  Logan Foster’s echtgenote is om het leven gekomen bij een auto-ongeval en hij stelt zijn huis te koop. Gil Ramirez is een jongeman met een verleden. Hij gaat in op de koopadvertentie. Ironisch genoeg was Foster’s overleden vrouw Adrianne een vastgoedmakelaar en zou ze zelf de verkoop geregeld hebben indien de tragedie niet was gebeurd. Logan en Gil zitten allebei in zak en as maar wanneer ze elkaar ontmoeten voelen ze zich zowel fysisch als emotioneel tot elkaar aangetrokken.

De film begint om 16.15 uur en duurt 1 uur en 25 minuten.  Dus als je de film helemaal wilt zien, zorg dan dat je op tijd komt!

Om 18.30 uur is er een lekkere maaltijd voor € 7,00. Bart kookt. Babi ketjap met atjar, sambal goreng boontjes, kroepoek en rijst. Dessert: Vanille roomijs met chocoladevulling.  Geef je in de middag tijdig op aan de bar, want: vol is vol!

Inlichtingen: Jan van Leeuwen 070-3649401 of Wim Coene 070-3228915

Op deze post kun je niet reageren