Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Info & Ontmoeting over Regenboog-ouderschap in Zoetermeer

09/12/2022 @ 19:00 - 22:00

Gratis

Ben je LHBTIQ+ en heb je een kinderwens? Kom dan naar deze speciale informatieavond voor wensouders, (potentiële) donoren en andere geïnteresseerden.

Op Paarse Vrijdag, een dag in het onderwijs waarop solidariteit met LHBTIQ+ wordt getoond, is er dit jaar aandacht voor Regenboogouderschap. Ben je LHBTIQ+ en heb je een kinderwens? Denk je aan donorschap? Wil je graag deel uitmaken van een regenbooggezin? Of ben je geïnteresseerd in het onderwerp andere gezinsvormen? Wees dan welkom op 9 december!

Samen met Meer dan Gewenst, de Nederlandse stichting voor Regenbooggezinnen, en COC Haaglandenorganiseert Bibliotheek Forum Zoetermeer een speciale informatieavond voor wensouders, (potentiële) donoren en andere geïnteresseerden. Je krijgt informatie over o.a. het  juridische en medische deel van het traject. Ook zullen ouders hun ervaringsverhaal delen. Daarnaast is er alle ruimte om vragen te stellen en elkaar te ontmoeten.

Deelnemen?

Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Zoetermeer. Deelname is gratis, maar meld je wel aan via Meld je aan!