Ben je nog niet gesmolten? Dan gaat het best goed met je toch, als je dit bericht kan lezen? 

Kom het vertellen op de Queer aan Zee picknick op zaterdag 27 juli. Wees welkom! We beginnen om 13:00 uur. De locatie is: ergens in de Heemtuin van Pluk! Er is daar zon en schaduw, een waterkant, alles wat je wil voor een super picknick. Het adres van Pluk! is: Loosduinsehoofdstraat 1184a, 2552 AV Den Haag. Voor een route, klik hier. Ben je eenmaal op het terrein dan is de Heemtuin aangegeven met bordjes. Je herkent ons aan regenboogvlaggen.

Om 13:00 uur halen we eerst enkele picknick manden op bij de Pluk! Lunchroom. Die zijn speciaal voor Queer aan Zee klaargemaakt. Daar zit in: koffie met melk en suiker, thee, een paar flessen sap en plakken cake. Alles is biologisch en huisgemaakt. Kom dus vooral meteen om 13:00 uur, want dan is het nog lekker fris en vers. En dan kun je ons helpen de manden naar de heemtuin te brengen, waarvoor dank!

Voor deze picknickmanden vragen we een donatie. Neem contact geld mee als je wat missen kunt of vraag mij om je een betaalverzoek te sturen (bedrag is vrij en je bent niets verplicht).

Deze week is het erg warm. We raden je aan om zelf extra drinken naar de picknick mee te nemen. Met deze hitte is alcohol niet echt aan te raden, maar we houden je niet tegen. Wanneer je eigen hapjes en drank meeneemt, houd deze dan discreet bij je en in de tas totdat je op de picknick plek bent aangekomen in de Heemtuin. We moeten ter plekke even kijken hoe uitbundig we het allemaal kunnen uitstallen. Ze gaan ons echt niet wegsturen wanneer we zelf meegenomen spullen nuttigen, maar laten we ons bescheiden opstellen.

Er zijn toiletten in de boerderij, bij de Lunchroom. Die is trouwens open tot 17:00 uur. Je kunt daar iets van de kaart bestellen en meenemen naar de tuin.

De Heemtuin lijkt rolstoeltoegankelijk. Er zijn wel heuvels in het veld, maar we gaan op zoek naar een vlak stuk in de schaduw. Een rolstoeltoegankelijk toilet is in het oude stalgedeelte van Pluk.

Honden mogen niet in de Heemtuin, tenzij het om een hulphond gaat. Je kunt wel met je hond aangelijnd op het terras.

Wat kun je meenemen?

  • iets te drinken of te eten om met anderen te delen
  • een koelbox
  • iets om op te zitten
  • contant geld voor een donatie
  • zonnebrand
  • een hoed of pet tegen de zon
  • goede zin
  • alles waar wij niet aan denken

Dit is een kindvriendelijk evenement. Kijk wat er voor hen en het kind in jou te beleven valt: plukdenhaag.nl

Nodig gerust je LHBT QIAP en non-binary vrienden uit, vinden we gezellig!

Dit Queer aan Zee event kwam tot stand met hulp van Monique vU, José en Sarah, allemaal op hun manier betrokken bij Pluk! Dank daarvoor.

Tot ziens op de Queer aan Zee Picknick! Of anders bij een van onze andere activiteiten: queeraanzee.wordpress.com/agenda We kijken nog of we met een groepje naar The Hague Pride at the Beach gaan op 17 augustus. 

Op deze post kun je niet reageren