Gendercafe

De baravond voor alle genderdiversiteit!

Breng je gender, of laat het juist thuis!

Elke 2e zaterdag van de maand vanaf 19:00 uur organiseren Lisa, Boris, Roy en Dewi het Gendercafé

Speciaal voor iedereen die valt onder de transgender paraplu, en zij die twijfelen aan hun genderidentiteit. Deze avond biedt voornamelijk transgender personen, waaronder non-binaire personen, hun bevriende personen en hun bekenden de mogelijkheid om in een veilige omgeving gewoon henzelf te zijn en andere gelijkgestemden te ontmoeten. Gendercafé wordt mogelijk gemaakt voor en door gelijkgestemden.

Kom je langs?

Scheveningseveer 7
2514HB Den Haag

Spannend?

Het is nogal wat om voor het eerst naar een groep vol met onbekenden te gaan, zeker als je zelf nog niet zeker bent. Gelukkig maken we het makkelijk om aan te sluiten.

Leer ons kennen

Je kunt de begeleiders gewoon een bericht sturen om je zenuwen, zorgen of vragen te bespreken. Zo weet je wat je kan verwachten en kan je met meer zelfvertrouwen naar binnen stappen!

Kom langs

Iedere tweede zaterdag van de maand organiseren we vanaf 19:00 het gendercafé. De beste manier om je zenuwen te overkomen is door langs te gaan en het te ervaren!

f.a.q.

Jouw vragen, onze antwoorden

Sommige vragen komen vaker voor dan anderen, daarom hebben we hier alvast een paar antwoorden op een rijtje gezet. Staat die van jou er niet tussen? Neem dan vooral contact met ons op!

Zijn cisgender mensen welkom?


Binnenlopen mag altijd, echter aan cisgender personen wordt gevraagd om hun transgender vrienden en familieleden het voortouw te laten nemen.

Kan ik me ergens omkleden?


Er is een ruimte met spiegel aanwezig voor degene die daar behoefte aan hebben. Hier kan je je omkleden en je make-up zelf doen.

Kan iemand me helpen met mijn make-up?


Er is doorgaans altijd iemand aanwezig die kan helpen met make-up!
Om hygiène redenen vragen we echter wel, als dat mogelijk is, of je jouw eigen make-up meebrengt.

Kan ik me met iemand afzonderen…


Gendercafé is niet de plek voor hookups.