Kun jij toffe momenten vangen met je camera? COC Haaglanden zoekt een getalenteerde, vrijwillige fotograaf om onze wereld vast te leggen. Van dagelijkse gebeurtenissen in ons pand tot blije gezichten van onze leden en de vibes op onze events. We willen alles in beeld brengen en voor altijd koesteren.

Wat ga je doen:

  • Een beeldbank opzetten vol met mooie herinneringen.
  • Algemene foto’s maken van bijvoorbeeld het pand, het bestuur en vaste vrijwilligers.
  • Foto’s schieten tijdens events, zoals de live Podcastshow, de VrijMibo en diners.

Wat we van jou vragen:

  • Rechtenvrije foto’s aanleveren.
  • Op oproep regelmatig foto’s maken tijdens events.

Hoe start je dit fotografische avontuur? Stuur uiterlijk woensdag 3 januari 2024 jouw motivatie per mail naar anna@cochaaglanden.nl + een foto waar jij het meest trots op bent. Uit de binnengekomen reacties maken we een selectie van kandidaten met wie we een intakegesprek zullen voeren.

Over COC Haaglanden

Het COC, opgericht in 1940, is de oudste LHBTI+-belangenclub ter wereld. Op 7 januari 1947 werd er een afdeling in Den Haag opgericht, die inmiddels is uitgegroeid tot een levendige vereniging met meer dan 400 leden. COC Haaglanden zet zich in voor de belangen van de queer-gemeenschap door voorlichting op scholen te verzorgen en hulp te bieden aan iedereen met vragen of problemen met betrekking tot seksuele geaardheid of genderidentiteit. En laten we eerlijk zijn, we houden ook wel van een feestje. Ons pand aan de Scheveningseveer in Den Haag is dé plek voor borrels en evenementen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Oudere posts