Hey feestbeest, ready to make some noise? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die helemaal in zijn/haar/hen element is als het gaat om PR en communicatie voor events. Wil jij ons helpen om evenementen zoals de Zilveruitjes, VrijMiBo’s en diners in de schijnwerpers te zetten? Lees dan snel verder!

Wat staat je te wachten:

  • Je wordt dé go-to persoon voor PR en communicatie voor COC-evenementen. 
  • Jouw taken? Het werven van deelnemers voor events, het communiceren van praktische informatie en het verzorgen van een fantastische terugblik.
  • Gemiddeld zo’n 12 uur per maand gooi je in de strijd om volle zalen te trekken.
  • Belangrijk om te weten: de organisatoren hebben de leiding over het event, maar jij? Jij bent de PR- en communicatie-goeroe die ondersteunt en adviseert als geen ander.
  • COC Haaglanden heeft gemiddeld vijf 5 vaste events per week en ongeveer drie speciale events per maand. Let’s keep the party going!

Wij bieden… 

  • Begeleiding om je te laten shinen in je nieuwe rol.
  • Gratis communicatietraining, omdat we geloven in constante verbetering.
  • Een soepele onboarding, zodat je direct kunt knallen.

Hoe gaat dit avontuur van start? 

Stuur uiterlijk woensdag 3 januari 2024 jouw motivatie per mail naar anna@cochaaglanden.nl. Uit de binnengekomen reacties maken we een selectie van kandidaten met wie we een intakegesprek zullen voeren.

Over COC Haaglanden

Het COC, opgericht in 1940, is de oudste LHBTI+-belangenclub ter wereld. Op 7 januari 1947 werd er een afdeling in Den Haag opgericht, die inmiddels is uitgegroeid tot een levendige vereniging met meer dan 400 leden. COC Haaglanden zet zich in voor de belangen van de queer-gemeenschap door voorlichting op scholen te verzorgen en hulp te bieden aan iedereen met vragen of problemen met betrekking tot seksuele geaardheid of genderidentiteit. En laten we eerlijk zijn, we houden ook wel van een feestje. Ons pand aan de Scheveningseveer in Den Haag is dé plek voor borrels en evenementen. 

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Oudere posts