Omschrijving van de werkgroep

De werkgroep AutiRoze organiseert een maandelijkse netwerkborrels in Den Haag , waar ongeveer 8-15 bezoekers per keer komen. We zetten in op groei van dit aantal en zoeken daarom naar uitbreiding. Ons team bestaat uit 2 actieve vrijwilligers, die beiden tot de doelgroep van AutiRoze behoren.

Functieomschrijving

Je helpt bij de promotie van AutiRoze om de doelgroep te bereiken in de regio Den Haag (social media en real life) of maakt promotie voor AutiRoze bij autisme organisaties in de regio Den Haag. Daarnaast denk je mee over de invulling van onze activiteiten. Je helpt bij het ontvangen van de bezoekers en maakt een praatje. Je helpt bij het inschenken van de drankjes, waarbij ervaring niet nodig is en helpt bij andere voorkomende taken.

Functie-eisen / competenties

Je bent aanwezig bij de maandelijkse vergadering en netwerkborrel op de 4e zaterdag van de maand (evt. vervanging kan worden geregeld). Bekendheid met de doelgroep (LHBTI met autisme) is niet noodzakelijk, maar belangrijker is dat je open staat voor nieuwe mensen en ervaringen

Je bent iemand die weet hoe je een doelgroep kan bereiken of bent iemand die graag praat en goed kan luisteren.

Je hebt gemiddeld 4-10 uur per maand tijd (indicatief) en je bent bereid tot het volgen van trainingen.

Meer informatie kan je vinden op onze website.

Een verklaring omtrent gedrag (VOG) is verplicht en wordt door het COC aangevraagd. Daar zijn geen kosten aan verbonden.

Wat krijg je ervoor terug?

Je werkt in een enthousiast team
Je krijgt een vrijwilligerscontract
Je bent verzekerd tijdens het werken bij het COC
Aantal keer per jaar zijn er vrijwilligersevenementen
Je krijgt veel waardering en dankbaarheid van de groep
Wij bieden veiligheid en hebben daar een protocol voor

Interesse of een vraag?

Heb je interesse of heb je een vraag? Stuur dan een mail naar Graeme (coördinator werkgroep AutiRoze) autiroze@cochaaglanden.nl.

Op deze post kun je niet reageren