Zilveruitjes – elke 1e en 3e zondag van de maand, voor en door roze ouderen en een ieder die zich bij roze ouderen thuis voelt.

Zondag 7 juli

‘Natuurlijk gezond’

…de natuur is de beste apotheek… Een lezing van: Jørg von Hamm

Het begon in de plaats Hamm, waar hij na zijn schoolopleiding een technische opleiding volgde, aan het eind ervan is hij grad.ingenieur machinebouw. Enkele jaren heeft hij in die materie over de halve planeet heen gewerkt. Hierbij komt hij veel, heel veel, de vreemdste en bijzondere mensen tegen, vaak met een bepaalde klik, hij bezit veel empathie, in alles, heeft passie, en is een mensenvriend. Hij is een organisator en weet mensen met elkaar te verbinden en enthousiast te maken.

Samen met een partner heeft hij 20 jaar succesvol een administratiekantoor geleidt en 10 jaar geleden komt hij in aanraking met de natuur-geneesmiddelen. In 2014 volgde hij een opleiding bij de Akademie für Naturheilkunde in Zwitserland, het werd een grote passie voor hem en hij begon steeds dieper achter de schermen te kijken en kwam hierbij achter allerlei ongerijmdheden in het ziekenstelsel en zijn behandelmethoden. Alles gebeurt blijkbaar uit het oogpunt van het profijt, oude bestaande ziekten kregen een nieuwe naam en een nieuw medicijn en zo maakten deze nog meer omzet. Hij blijft verdergaan en komt nog dagelijks achter nieuwe verbazingwekkende feiten.

Hij wil mensen wakker maken, hun levenskwaliteit verbeteren, en ze leren beter, gezonder en met meer eigen verantwoording te leven.

De lezing begint om 16:00 uur !

Bart kookt: Stoverij van zacht varkensvlees samen in één pan met sperziebonen en krieltjes in jachtsaus. Dessert + koffie. Geef je in de middag tijdig op aan de bar, want: vol is vol!

Inlichtingen: Ernesto Rozendal 06-51934162 of Jacob Muller 06-34791576 of Dirk-Jan List 06-12236015 of Kees Gijbels 06-22272202.

Het Zilveruitje begint om 15.00 uur, maar het COC Café gaat al om 14.00 uur open. COC Haaglanden, Scheveningseveer 7 2514 HB Den Haag

Op deze post kun je niet reageren