De werkgroep Zilver organiseert iedere eerste en derde zondag van de maand een uitje; een Zilveruitje.

Zondag 16 maart:

Traditiegetrouw bezoeken we in het voorjaar:

Smelik & Stokking

Toegankelijke galerie voor moderne kunst, met een voorliefde voor figuratie en ambacht

Noordeinde 101, 2514 GD Den Haag

Deze voor een breed publiek toegankelijke galerie met filialen in Den Haag en Amsterdam vertegenwoordigt meer dan honderd binnen- en buitenlandse schilders en beeldhouwers. Het merendeel van de collectie kan geschaard worden onder de rubriek hedendaagse figuratieve kunst. Hoewel de onderlinge verscheidenheid van hun werk groot is, hebben de kunstenaars een voorliefde voor figuratie en ambacht gemeen. Naast fijn geschilderde stillevens in lijn met de Nederlandse traditie toont Smelik & Stokking Galleries hedendaagse interpretaties van het portret, het landschap, het interieur en het stadsgezicht. De galerie staat tevens bekend om haar ruime collectie beelden, vooral bronzen. Beide galeries hebben een prachtige beeldentuin waar het voor de bezoeker heerlijk toeven is.

Het Zilveruitje begint om 15.00 uur, maar Basta Café is al om 12.00 uur open,  Scheveningseveer 7, 2514 HB Den Haag. Wij vertrekken om 15.30 uur naar Smelik & Stokking, ongeveer 5 minuten lopen. Je kunt natuurlijk ook zelf naar Smelik & Stokking gaan.

Om 18.30 uur is er een heerlijke maaltijd voor € 7.-. Bart kookt! Zoetzuur gewokte kip met bos-ui en wok noedels, Dame Blanche als toetje.

Inlichtingen: Jan van Leeuwen: 070-3649401 of Wim Coene: 070-3228915

Op deze post kun je niet reageren