Zilveruitjes – elke 1e en 3e zondag van de maand, voor en door roze ouderen en een ieder die zich bij roze ouderen thuis voelt.

Zondag 25 december:

Kerstuitje

Deze kerstmiddag draaien we een film en wel: The Joneses. Steve (David Duchovny) en Kate Jones (Demi Moore) komen samen met hun kinderen Jenn (Amber Heard) en Mick (Ben Hollingsworth) in een welgestelde buurt wonen. Daar zijn ze binnen de kortste keren de trendsetters binnen alle geledingen van de plaatselijke samenleving. Alle vier de Joneses paraderen de hele tijd rond met alle nieuwste mode, snufjes en hebbedingetjes die vermogende mannen, vrouwen en jongeren zich maar kunnen wensen, nog vóór ze die wensen. Daarbij slagen ze erin zo sympathiek over te komen, dat heel de buurt op de Joneses wil gaan lijken. Iedereen koopt wat zij kopen en wil hebben wat zij hebben. De Joneses zelf staan iedereen bij met advies waar en hoe ze aan alle gewilde spulletjes kunnen komen en wat er allemaal nog meer aan hippe handel verkrijgbaar is. Maar is alles zo mooi als het lijkt?

De film begint om 16.00 uur, dus kom op tijd!

Om 18.30 is er een lekkere maaltijd voor 7 euro. Bart kookt:  Kalkoenrollade spruitjes, stoofpeertjes en aardappelkroketjes. En als dessert aardbeienparfait. Koffie met kerstheerlijkheden. Geef je in de middag tijdig op aan de bar, want: vol is vol!

Inlichtingen: Jan van Leeuwen 070-3649401 of Wim Coene 070-3228915 of Arjan Spek 015-7505422 of Ernesto Rozendal 06-51934162

Op deze post kun je niet reageren