Zilveruitjes – elke 1e en 3e zondag van de maand, voor en door roze ouderen en een ieder die zich bij roze ouderen thuis voelt.

Zondag 16 april (1ste Paasdag):

Het Mysterie van de Mondschein Sonate

Een Nederlandse film uit 1935 van Kurt Gerron, in geluid en zwart wit, gebaseerd op de verhalen rond inspecteur Lund van Willy Corsari. Enrica Maerlant was ooit een succesvolle danseres, maar is tegenwoordig een verveelde huisvrouw die ongelukkig getrouwd is met Maerlant, een rijke zakenman die twee kinderen uit een eerder huwelijk heeft: Lucie en Joost. Enrica waagt zich aan een affaire met Sascha Darinoff, haar vroegere danspartner. Ondanks dat haar dit wordt afgeraden door haar dominante oudere zus Katherina, zegt ze een concertbezoek met haar man af om een intieme avond door te brengen met Darinoff. Tijdens een dans op de Mondscheinsonate wordt ze plotseling doodgeschoten.

De film begint om 16:00 uur.

Om 18.30 uur is er een lekkere maaltijd voor maar € 7.-. Bart kookt: Asperges met ei, ham, Hollandaise saus en aardappelkroketjes ….. Als dessert: Koffie met Franse macarons.  Geef je in de middag tijdig op aan de bar, want: vol is vol!

Inlichtingen: Jan van Leeuwen 06-58850680 of Wim Coene 070-3228915 of Ernesto Rozendal 06-51934162

Op deze post kun je niet reageren