Zilveruitjes – elke 1e en  3e zondag van de maand, voor en door roze ouderen en een ieder die zich bij roze ouderen thuis voelt
 
Zondag 17 december

Film: Make the yuletide gay

De kerstvakantie betekent voor Olav en Nathan dat ze elkaar een tijdje niet zullen zien. Ze zijn studenten en delen hun leven op de campus. Olav onderneemt de reis naar het keurige Wisconsin, waar hij vandaan komt. Onderweg trekt hij alles uit dat zou kunnen verraden dat hij homo is: zijn ouders weten dit niet en dat wil hij zo houden. Als Nathan van zijn rijke ouders bericht krijgt dat ze de kerst in Parijs zullen doorbrengen, besluit hij een verrassingsbezoek te brengen aan Olav. Als hij onaangekondigd voor de deur staat, geeft dat de nodige verwarring. Nathan vindt het niet erg om even ‘een goede vriend’ te zijn, maar na een paar dagen is hij het toch wel zat om alleen te moeten slapen en steeds te moeten liegen over zijn leven.

De film begint om 16:00 uur.  Om 18.30 uur is er een lekkere maaltijd voor maar € 7.-. Bart kookt vandaag ruim een week voor kerstmis een maaltijd met een kersttintje: Gebraden kalkoenrollade met stoofpeertjes en haricots verts en pommes duchesses. Dessert : Rum-rozijnenijs en koffie met kerstkransjes van chocolade.
              
Inlichtingen: Jan van Leeuwen 06-58850680 of Wim Coene 070-3228915

Op deze post kun je niet reageren