Zilveruitjes – elke 1e en 3e zondag van de maand, voor en door roze ouderen en een ieder die zich bij roze ouderen thuis voelt

Zondag 1 april:

Zilvereitjes

Op deze Eerste Paasdag staat ons Zilveruitje in het teken van het ei. We verloten een prachtig chocolade Paasei. Gedurende de middag worden er gevulde eieren (hartig) geserveerd.

Ook draaien we een luchtige film: Keeping Mum. Keeping Mum is een Britse komedie uit 2005 onder regie van Niall Johnson en met onder anderen Rowan Atkinson, Kristin Scott Thomas en Maggie Smith. Dominee Walter Goodfellow (Rowan Atkinson) is zo druk met het schrijven van de perfecte preek dat hij niet eens merkt dat zijn vrouw Gloria (Kristin Scott Thomas) hem bedriegt met haar golfleraar, zijn puberdochter elke dag een ander fout vriendje mee naar huis brengt en zijn zoon niet meer naar school durft uit angst gepest te worden. De situatie lijkt hopeloos tot Grace (Maggie Smith), de nieuwe huishoudster, komt inwonen bij de Goodfellows. Kortom: een film met veel valse humor die bij jullie in de smaak zal vallen!

Bart kookt: Wiener Schnitzel met frieten en erwtjes, en als dessert aardbeienijs met slagroom. Geef je in de middag tijdig op aan de bar, want: vol is vol!

Inlichtingen: Jan van Leeuwen 06-58850680 of Wim Coene 070-3228915 of Ernesto Rozendal 06-51934162

Het Zilveruitje begint om 15.00 uur, maar het COC Café gaat al om 14.00 uur open. COC Haaglanden, Scheveningseveer 7 2514 HB Den Haag

Op deze post kun je niet reageren