Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Boys won’t be Boys

Boys won’t be Boys

27/10/2023 @ 20:00 - 21:30

De theater happening met echte mensen

Een theatrale happening met echte mensen.

Boys Won’t Be Boys geeft persoonlijke en eerlijke verhalen over mannelijkheid een podium, en is een wervelende vrijplaats voor een diverse groep spelers met talent om mens te zijn.

We verschillen, nou en? Niemand past precies in het hokje man, en precies dat willen wij vieren. Door al die verschillende verhalen met elkaar te delen doorbreken we vooroordelen en stereotypen en komen we dichter bij elkaar. Boys Won’t Be Boys is een vrolijke aanklacht en ode aan het begrip man.

In coproductie met de Rijswijkse Schouwburg presenteert Boys Won’t Be Boys een voorstelling vol verhalen van spelers uit Rijswijk. Een kleurrijke parade van mensen die vertellen, zingen, rappen, grappen, dansen, kortom: ze trekken deze avond alles uit de kast. En hokjes? Die zijn er om je in om te kleden tot wie je echt bent.


Het concept groeide uit tot een groot maatschappelijk theaterproject waar inmiddels meer dan 100 spelers en vele jongeren de ruimte krijgen om zich in vrijheid uit te spreken als mens en theatermaker. Op 11 en 27 Oktober 2023 bestormen ze de Rijswijkse Schouwburg met een unieke versie met lokale spelers.

Cast: Marco Lopes, Hasan Gök, Orihana Calcines, Tijl Bolhuis, Marcin Karwinski, Darren Sanders en Rick van der Rest onder leiding van Rikkert van Huisstede

Haal hier je kaartjes!

Gegevens

Datum:
27/10/2023
Tijd:
20:00 - 21:30
Serie:
Site:
https://www.rijswijkseschouwburg.nl/voorstelling/boyswontbeboys

Locatie

Rijswijkse Schouwburg
Generaal Spoorlaan 10
Rijswijk, Zuid-Holland 2283GM Nederland
Telefoon
070-3360336
Bekijk de site van Locatie