Ons Netwerk

In Den Haag werken veel organisaties samen om seksuele en genderdiversiteit aandacht te geven. Neem een kijkje in ons netwerk!
Iets vervelends meegemaakt?

Meldpunt discriminatie

Om discriminatie te melden en voor kosteloos advies of ondersteuning kun je terecht bij het onafhankelijke antidiscriminatiebureau. Daar kun je snel bij jou in de buurt een persoonlijk advies krijgen over de stappen die je kunt ondernemen. Het antidiscriminatiebureau kan, als je dat wilt, ook voor je bemiddelen met de persoon of organisatie die heeft gediscrimineerd.

Lees meer >

Voor iedereen

Queer Support Den Haag

QSDH houdt een actuele lijst van zorgverleners, sociale activiteiten en groepen bij en is er om queer personen en andere betrokkenen een overzicht te bieden van organisaties die zich (o.a.) bezighouden met queer thema’s.

Lees meer >

Uitgelicht

In de regio Delft

DWH Delft en hun jongerentak Outsite organiseren vier dagen per week activiteiten, met een wekelijkse eettafel, filmavond en twee baravonden. Daarnaast zijn er door het jaar heen allerlei activiteiten: queer dansfeesten, bierproeverijen, drag shows, workshops, pub crawls en zelfs vakanties!

Voor aseksuele mensen

AVEN – het Aseksueel Voorlichtings- en Educatie Netwerk – is een online forum waarbij gestreefd wordt naar een open en eerlijke discussie voering over aseksualiteit.

Voor zingende dames

Vrouwenkoor De Heksenketel is een groep vrouwen met een passie voor zingen! Om te zingen bij De Heksenketel hoef je geen zangervaring te hebben of noten te kunnen lezen, alleen enthousiasme en betrokkenheid!

Voor zingende heren

Haags Homomannenkoor Vox Rosa bestaat sinds 1985 en is daarmee het langst bestaande homomannenkoor van Nederland. Zij zingen een mooie mix ontstaan van allerlei genres; van klassiek tot en met pop en van ontroerende nummers tot en met vrolijke meezingers.

Hindostaans en Queer

De Surinaams-Hindostaanse gemeenschap in Nederland is relatief klein en de Surinaams-Hindostaanse queer gemeenschap nóg kleiner. Daarom is het fijn om bij elkaar te komen met mensen die jou écht begrijpen!

Queer aan Zee

Queer aan Zee is een gezellige ontmoetingsgelegenheid voor LHBTIQ+ mensen in Den Haag!

Voor voetbalfans

De Roze Règâhs bieden LHBT fans van ADO Den Haag een platform om over onze sport en hun favoriete club ADO Den Haag te discussiëren. 100% tegen homofobie, 100% voor Ado Den Haag! 


Voor Queer mensen van kleur

The Hang-out 070 is een QUEER/LHBTIAP+ SAFER SPACE die opkomt voor de vele communities in Den Haag. Ze richten zich op activisme en educatie, en organiseren activiteiten die onze gemeenschap sterker maken.​ Daarbij stellen ze de ervaringen van queer mensen van kleur (Q BPOC) centraal.

Voor sportievelingen

Plons is een serieuze zwemvereniging met homo-karakter waar iedereen welkom is en waar iedereen zichzelf kan zijn! Als jij je zwemslag en conditie wil verbeteren, en nieuwe sociale contacten wil opdoen, dan ben je bij (Pl)ons aan het juiste adres.

Voor homo en biseksuelen in man/vrouw relaties

Voor iedereen die te maken krijgt met homo-, lesbische of biseksuele gevoelens bij zichzelf of bij de partner binnen of na een heterorelatie. Orpheus organiseert open avonden waar jij mensen kan ontmoeten die jouw situatie (her)kennen.

Voor mensen met HIV

De Hiv vereniging staat voor onvoorwaardelijke gelijkwaardigheid van mensen met hiv in Nederland, in elke situatie, op elk moment. Ze organiseren wekelijks een lunch om elkaar te ontmoeten en ondersteuning te geven.