Rainbow Friends and Family Support Westland

Voor iedereen die de regenboogjeugd in het Westland een warm hart toedraagt

De Rainbow Friends & Family Support Group Westland

Je kunt elke eerste woensdag van de maand bij ons terecht in de bibliotheek Naaldwijk van 19.30 tot 21.00.

Familie, vrienden, docenten, (sport) verenigingen, werkgevers. Iedereen die in het dagelijks leven te maken heeft met regenboogjeugd en hier vragen over, of zorgen om heeft, tips zoekt òf deze heeft kan bij de Rainbow Friends and Family Support Group Westland terecht. Een respectvolle groep voor, van en met elkaar. Heb je vragen, advies of ondersteuning nodig of wil je gewoon je verhaal kwijt? Kom naar het inloopspreekuur iedere 1e woensdagavond van de maand in Bibliotheek Naaldwijk.

Kom je langs?

Bibliotheek Westland

Sint Martinusstraat 67, 2671 GK Naaldwijk

Spannend?

Het is nogal wat om voor het eerst naar een groep vol met onbekenden te gaan, zeker als je zelf nog niet zeker bent. Gelukkig maken we het makkelijk om aan te sluiten.

Leer ons kennen

Je kunt ons gewoon een Whatsapp bericht sturen om je zenuwen, zorgen of vragen te bespreken. Zo weet je wat je kan verwachten en kan je met meer zelfvertrouwen naar binnen stappen!

Kom langs

We organiseren de bijeenkomsten iedere maand zodat je langs kunt komen als het voor jou uitkomt. Bekijk de agenda.

f.a.q.

Jouw vragen, onze antwoorden

Sommige vragen komen vaker voor dan anderen, daarom hebben we hier alvast een paar antwoorden op een rijtje gezet. Staat die van jou er niet tussen? Neem dan vooral contact met ons op!

Is de Bibliotheek gesloten tijdens de meeting?

De bieb is eigenlijk gesloten, maar voor het inloopspreekuur wel bereikbaar!

Moet ik LGBT+ zijn om mee te doen?

De Rainbow Friends & Family Support Group Westland is er voor iedereen die de regenboogjeugd in het Westland een warm hart toedraagt: familie, vrienden, docenten, (sport) verenigingen, werkgevers. Iedereen die in het dagelijks leven te maken heeft met regenboogjeugd en hier vragen over, of zorgen om heeft, tips zoekt òf deze heeft kan bij de Rainbow Friends and Family Support Group Westland terecht.