Zilveruitjes

Gezellige activiteiten en bijeenkomsten voor regenboog ouderen en iedereen die zich daarbij thuis voelt.

Wat is een Zilveruitje?

De werkgroep Zilver organiseert iedere eerste en derde zondag van de maand een gezellige bijeenkomst voor regenboog ouderen en iedereen die zich daarbij thuis voelt: een Zilveruitje.

We bieden in ieder geval de mogelijkheid om gezellig te komen borrelen en daarnaast gaan we ook regelmatig samen op pad. De activiteit verschilt. Van een van Gogh wandeling tot een vaartocht, geen enkel uitje is hetzelfde.

Lijkt het je wat? Kom dan vooral een keertje langs! In de agenda vind je de eerstvolgende bijeenkomst(en).

Wil je eerst meer weten? Dan kun je contact opnemen met de coördinator van de werkgroep Zilver, Jan (zilver@cochaaglanden.nl / 06-51099835) .

Kom je langs?

Iedere 1e & 3e zondag van de maand ben je, vanaf 15:00 uur, van harte welkom in het COC Café.

Je kunt ook gebruik maken van een maaltijd, voor €10,00.

Opgeven is normaal gesproken niet nodig. Kijk wel even in onze agenda of we niet toevallig een speciale activiteit hebben, waarvoor dat wel het geval is.

Bent je op zoek naar een leuke tijdsbesteding? Word vrijwilliger!

De werkgroep Zilver is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die zich willen inzetten voor de volgende Zilveruitjes. 

Sta je graag achter de bar? Kook je graag voor groepen? Kun je goed activiteiten bedenken en organiseren? Of heb je andere vaardigheden waar je de groep mee wilt verblijden? En heb je 1 à 2 zondagen in de maand tijd?

Neem dan vooral contact op met Jan, de coördinator van Zilveruitjes.

Je kunt Jan bereiken door een e-mail te sturen naar zilver@cochaaglanden.nl,of door hem te bellen op 06-51099835.

Op de hoogte blijven?

We sturen een maandelijkse nieuwsbrief over de Zilveruitjes die worden georganiseerd en soms met andere informatie voor regenboog ouderen.