Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Coming Out Dag in de Rijswijkse Schouwburg

11/10/2022 @ 19:00 - 22:00

Bij de Rijswijkse Schouwburg is iedereen welkom! 

Een hele normale boodschap toch…?! Juist daarom opent de Rijswijkse Schouwburg 11 oktober a.s. – tijdens het Nationale Kom uit de kast dag – haar deuren om samen met bewoners én instanties van Rijswijk met elkaar in gesprek te gaan over inclusiviteit. Een dag waar het gaat om verbinding, een open gesprek én een gezellige avond in ons theater. Deze dag maken wij dit jaar extra speciaal, omdat de opbrengst van de avond volledig ten goede komt van de John Blankenstein Foundation en het COC Haaglanden.

We nodigen jou graag uit hierbij aanwezig te zijn! Wat kan je deze avond verwachten?

Vanaf 19:00 u. ben je welkom in de schouwburg waar je welkom wordt geheten met een hapje en drankje.

Om 20:00 u. ontvangt de Rijswijkse Schouwburg in de Grote Zaal de nieuwe wethouder van emancipatie, de heer Van Malsem. Hij zal in gesprek gaan met Beau, vrijwilliger van de John Blankenstein Foundation.  Beau deelt haar verhaal over hoe zij uit de kast is gekomen. Aansluitend is er een preview te zien van voorstelling Boys won’t be Boys*; deze voorstelling staat 11 oktober 2023 – volgend jaar dus – in de schouwburg op de planken.

Na afloop van de preview vertonen wij de film Mario. Een Zwitsers romantisch filmdrama uit 2018, over de liefde tussen twee veelbelovende voetballers die moeten kiezen of ze hun relatie en seksuele geaardheid geheim willen houden om hun voetbalcarrière niet te beschadigen.

Hoe neem je deel? 

Door een kaart te kopen voor de film, ontvang je automatisch toegang voor het voorprogramma. Omdat we het belangrijk vinden dat iedereen de mogelijkheid krijgt om hierbij aanwezig te zijn, mag je zelf bepalen óf en hoeveel je voor deze avond betaalt, waarbij de volledige opbrengst gedoneerd wordt aan het goede doel van de avond. Bevestig wel je aanwezigheid via de knop hieronder.

Ken jij iemand die ook aanwezig wil zijn deze avond? Stuur deze uitnodiging gerust door. We zouden het leuk vinden je te ontmoeten!

Locatie

Rijswijkse Schouwburg
Generaal Spoorlaan 10
Rijswijk, Zuid-Holland 2283GM Nederland
+ Google Maps
Telefoon
070-3360336
Bekijk de site van Locatie