Haagse COCast Live

Dé podcast opname/live show die de stem van de queer gemeenschap in Den Haag versterkt. In samenwerking met COC Haaglanden en gehost door de inspirerende Riyaz van Wegberg, biedt dit evenement een platform voor diepgaande gesprekken over cruciale thema’s binnen onze gemeenschap.

De queer dialoog in onze prachtige stad achter de duinen.

We brengen de queer-gemeenschap samen, maar iedereen is welkom.

 Samen geven we een eigen twist aan allerlei maatschappelijke onderwerpen, denk aan ouderschap, activisme, politiek, en alternatieve relatievormen. Elke editie is een liveshow, die ook wordt opgenomen als podcast. Wil je je stem laten horen of heb je een spannend thema of inspirerende spreker op de radar? Stuur ons een DM op Instagram of een mailtje naar communicatie@cochaaglanden.nl

Volg ons

De COCast Live is binnenkort beschikbaar in je favoriete podcast app!

Doe je mee?

Grijp deze unieke kans om deel uit te maken van de dialoog! Kom naar de live opname en voeg jouw stem toe aan het gesprek. Jouw aanwezigheid is niet alleen welkom, maar ook van onschatbare waarde. Samen creëren we een inclusieve ruimte waar iedereen gehoord kan worden.

 Het is een uitnodiging om niet alleen toeschouwer te zijn, maar actief deel te nemen aan de vorming van het queer discourse in onze prachtige stad achter de duinen. Laat jouw stem meetellen bij Haagse COCast Live en draag bij aan de versterking van de queer gemeenschap. Jouw aanwezigheid maakt het verschil, en samen maken we van deze podcast-opname een onvergetelijk evenement!

Afleveringen

Iedere aflevering staat in het teken van een Haags queer onderwerp. Spreekt iets je aan of wil je iets toevoegen? Neem contact met ons op!

#1: Queer activisme:
Welke weg is echt vooruit en wat is ervoor nodig?

Activisme, de drijvende kracht achter verandering. Samen met onze gast Rocher Koendjbiharie kijken we terug op de afgelegde weg en verkennen we de toekomst van queer rechten. Rocher is meer dan een doorsnee schrijver; als gepassioneerde pleitbezorger van mensenrechten streeft hij naar een betere wereld. Van LHBTI+ emancipatie tot het bestrijden van racisme, zijn doel is om mensen te verlichten, te onderwijzen en te verbinden, met als uiteindelijke streven de wereld te verbeteren.

Zondag 24 maart 2024.

#2 Meer & queer ouderschap: Huisje(s) boompje(s) en beestje(s)

Verken met ons de uitdagingen binnen dit unieke ouderschap en laat je inspireren door concrete voorbeelden van mensen die deze reis al hebben gemaakt.