Beste collega of samenwerkingspartner.

Sinds 1 juni 2008 ben ik met veel passie en plezier werkzaam als specifiek maatschappelijk werker bij het COC Haaglanden. Een dankbare functie die binnen Nederland uniek is in haar soort.

In de afgelopen periode heb ik aan meer dan 450 cliënten langdurige psychosociale hulpverlening mogen geven, was ik verantwoordelijk voor informatie en advies aan een nog grotere groep LHBT’s of mensen uit hun netwerk, heb ik meerdere trainingen gegeven aan professionals in het werkveld en heb ik met mijn collega Marianne Steijnis een methodiek beschreven betreffende LHBT specifieke hulpverlening.

Binnen deze werkzaamheden ben ik jou tegen gekomen.

Met deze en andere activiteiten van het Gespecialiseerd Maatschappelijk  Werk heb ik, samen met jou, een bijdrage willen leveren aan de acceptatie, integratie en het welzijn van LHBT’s in onze regio en daarbuiten. Ik kijk met veel voldoening en gepaste trots terug op deze periode.

Mijn ervaringen en cliëntcontacten hebben mij gesterkt in de overtuiging dat een vereniging als COC Haaglanden en het  Gespecialiseerd Maatschappelijk Werk in het bijzonder noodzakelijk is én blijft voor de toekomst.

Na een lang denkproces heb ik echter moeten besluiten om mijn dienstverband bij het COC Haaglanden te beëindigen. Dit betekent dat ik formeel per 1 september 2016 het COC Haaglanden zal gaan verlaten.

Samen met mijn collega’s en het bestuur zal ik zorgdragen voor een goede overdracht van mijn taken en afspraken maken over hoe de opgebouwde expertise op het gebied van LHBT specifieke hulpverlening zo goed als mogelijk gewaarborgd kan blijven voor het COC Haaglanden voor nu en in de toekomst.

Langs deze weg wil ik je bedanken voor de samenwerking en spreek ik de hoop uit dat we elkaar nog eens tegen zullen komen.

Deze kans is groot daar ik zeker betrokken zal blijven bij de doelgroep en de doelstelling waar COC Haaglanden voor staat, het bevorderen van de emancipatie, integratie en het welzijn van LHBT’s in de breedste zin van het woord.

Tot ziens!

Stephan van Veldhoven

Op deze post kun je niet reageren

Oudere posts