We zijn net begonnen in deze samenstelling en we willen ons aan jullie voorstellen.

Onze coördinator: Ik ben Anna en ik ben 26 jaar oud.

Binnen het COC Haaglanden ben ik algemeen bestuurslid en coördinator van de communicatie werkgroep. Samen met mijn teamgenoten werk ik aan het maken van leuke content, het bijhouden van onze sociale media-accounts, en het delen van belangrijke info over al onze activiteiten en evenementen.

Ik zet me graag in als vrijwilliger in de communicatie werkgroep omdat ik echt geloof in de kracht van goede communicatie om onze boodschap over te brengen en onze community te versterken. Door mijn bijdrage wil ik niet alleen zorgen dat meer mensen ons zien, maar ook een warme en inclusieve sfeer creëren waar iedereen zich thuis voelt.

Onze sociale media expert: Leuk dat je onze nieuwsbrief volgt. Mijn naam is René. Ik ben 43 jaar en woon samen met mijn man, kind en hond in Voorburg. Binnen de werkgroep communicatie ben ik verantwoordelijk voor het beheer van onze social mediakanalen. Hier post ik regelmatig over LHBTI+-gerelateerde thema’s en evenementen in de regio.

Sinds een paar maanden ben ik vrijwilliger bij COC Haaglanden. Hiervoor ben ik jarenlang vrijwilliger geweest bij de werkgroep voorlichting. Naast mijn betaalde baan vind ik het belangrijk om ook maatschappelijk betrokken te zijn. LHBTI+-belangenbehartiging ligt  me nauw aan het hart als homoseksuele man en vader van een regenboogkind. Verder is het ook nog eens een goede manier andere leuke en gelijkgestemde mensen te ontmoeten. Eerder als voorlichter heb ik hierdoor al twee vrienden voor het leven ontmoet.

Het blijft natuurlijk vrijwilligerswerk. Ik probeer mijn werk zo goed mogelijk te doen, maar het is zeker nog niet perfect. Heb je nog suggesties of ideeën? Laat het me weten of kom ons ook helpen als vrijwilliger! Op woensdagen zijn wij geregeld te vinden in het eetcafé.

Onze website en nieuwsbrief persoon: Hoi, ik ben Teal, 53 jaar.

Ik zit sinds kort in de werkgroep communicatie. Mijn taak is het bijhouden van de website en het schrijven van de nieuwsbrief. Schrijven is mijn passie, of het nu gedichten zijn in het Nederlands of Engels, theaterteksten of korte verhalen.

Mijn motivatie om me voor het COC in te zetten is dat ik graag vrijwilligerswerk doe en dan met name voor de mensen in onze Queer Community.

Onze PR duizendpoot: Ik ben Peter Brünings, 62 jaar.
Binnen de communicatie werkgroep, houd ik mij bezig met het, bijna dagelijks, bijhouden van de e-mails die binnenkomen bij communicatie@cochaaglanden.nl en zorg ervoor dat de e-mails bijtijds naar de juiste personen worden doorgestuurd. Een e-mail te lang op de plank laten liggen, is niet goed voor de pr. Ook leg ik contacten met andere vrijwilligersorganisaties, denk aan DenHaagDoet, RijswijkDoet en PeP Den Haag, die het bestuur kunnen helpen om het COC-Haaglanden weer op de kaart te zetten. Omdat gastvrijheid en klanttevredenheid, bij mij hoog in het vaandel staan, en ik erg gevoelig ben voor saamhorigheid en liefde, probeer ik zowel voor de bar, als achter de bar een diversiteit en inclusie te creëren en leg ik contacten om dat te bereiken. Zo organiseer ik af en toe een pubquiz, ook weer een evenement op 21 juni 2024 aanstaande en komt er ook weer een voorronde voor het COC-songfestival 2024.

Mijn motivatie om mij als vrijwilliger voor in te zetten is, omdat ik het gevoel heb dat COC-Haaglanden de gezelligste queer huiskamer kan zijn en worden, voor de uitgebreide en diverse queer familie van Den Haag en omstreken.

Op deze post kun je niet reageren

Oudere posts