Woensdag 24 december 2014 – COC Haaglanden Café

Doe mee aan de allereerste editie van het Diner en Rose, een nieuw initiatief van en voor de roze wereld in Den Haag en omgeving. Het evenement is straight-friendly en biedt plaats aan maximaal vijftig personen. Wees er dus snel bij.

Wat gaan we doen?
Deze eerste keer houden we het klein en bescheiden. We maken er een sfeervolle avond van, met lekker – niet al te ingewikkeld – eten en een beetje entertainment. De inloop is vanaf 18.00 uur. Het uitserveren begint om 19.00 uur.

Na het diner kun je als je dat wilt naar een avondmis of gezellig blijven nababbelen en wellicht een klein dansje doen.

Hoe doen we het?
Het idee is, dat iedereen kleding draagt, waarin de kleur roze voorkomt. Het is geen must, maar wel extra feestelijk. Bij binnenkomst ontvang je meteen een glaasje roze bubbels. De prijs voor deze eerste versie van Diner en Rose is slechts € 20 per persoon. Dit bedrag dient vooraf te worden voldaan. De enige bijkomende kosten zijn je drankjes, met uitzondering van het eerste drankje aan tafel, dat wordt je aangeboden door COC Haaglanden. Het COC Café van COC Haaglanden wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot het Royale Roze Restaurant.

Adresgegevens:
COC Café
Scheveningseveer 7
2514 HB  Den Haag
telefoon: 070-365 90 90

Meer informatie vind je hier.

Op deze post kun je niet reageren

Oudere posts