Mooi Welzijn organiseert in samenwerking met de Boro en COC Haaglanden een diversiteitsdiner, met als thema: seksuele en gender diversiteit. Het thema dient als leidraad voor het gesprek. Niet alle lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuelen, transgender personen en intersekse personen (LHBTI’s) voelen zich veilig in hun eigen wijk. Gemeente Den Haag wil dat iedereen zich thuis voelt in de wijk en zichzelf kan zijn.

Hoe werkt het diversiteitsdiner?
Kennismaken met stadsgenoten waarmee u anders niet zo snel in contact zou komen. Oftewel: het diversiteitsdiner. De gesprekken vinden plaats in gevarieerde samengestelde groepen van 6 à 8 personen. Tijdens het gesprek wordt er een diner genuttigd. Aan elke tafel zit er een gespreksleider die bekend is met het thema ‘seksuele en gender diversiteit’. De gespreksleider heeft een centrale rol in de dialoog. Het is de taak van de gesprekleider om ervoor te zorgen dat iedereen zich op hun gemak voelt en het gesprek geanimeerd blijft.

Het diversiteitsdiner vindt plaats op vrijdag 29 november 2019 van 17.30 tot 19.30 uur, op een nader te bepalen centrale locatie in stadsdeel Escamp.

Aanmelden kan via a.manraj-abdoel@mooiwelzijn.nl of telefonisch 06-24957344

Wij verwelkomen u graag op vrijdag 29 november 2019!

Op deze post kun je niet reageren

Oudere posts