Ben jij homo, lesbisch, biseksueel, transgender, iets daar tussenin of weet je het eigenlijk niet zo goed? Stap in onze roze bubbel en ga mee op avontuur met Outway! Outway is een jongeren organisatie die jongeren helpt met wie of wat ze zijn en waar jongeren volledig zichzelf kunnen zijn! We organiseren onder andere het Hojokamp en het Hojokamp 2.0.

Hojokamp
Dit jaar is alweer voor de 13e keer het enige echte Hojokamp. Ook deze zomer gaan we van 9 tot en met 14 augustus op kamp met jou?! en 70 andere LGBT jongeren. Onze jongeren zijn 13 (minimaal een jaar middelbare school) tot 25 jaar en hebben allemaal hun eigen verhaal en achtergrond. Dit maakt de sfeer op het kamp erg speciaal. Je leert een hoop leuke mensen kennen in een veilige omgeving.

Zoals elk zomerkamp hebben we spellen, sportieve activiteiten, bostochten, een hoop lol maar daarnaast ook serieuze workshops. Deze workshops geven de tools die je verder kunnen helpen. Helpen met vragen, twijfels, onzekerheden en met jezelf leren/willen en durven zijn. We hebben het over de coming out, werken aan weerbaarheid en zelfverzekerdheid. Na een week ben je als nieuw en klaar voor de wereld met een hoop nieuwe vrienden, verhalen en ervaringen op zak.

Hojokamp 2.0
Naast ons zomerkamp verzorgen we ook Hojokamp 2.0. Een lang weekend, van 22 tot en met 25 mei, dat een vervolg en verdieping is op het Hojokamp. Het kan ook geschikt zijn voor jongeren die misschien al wat verder zijn in hun ontwikkeling. Er komen wat andere onderwerpen zoals religie, zelfbeeld en kinderen aan bod. Wederom afgewisseld met andere leuke activiteiten. Dit kamp is iets kleiner maar ook met jongeren die elkaar allemaal goed begrijpen.

Natuurlijk zijn er ook een aantal regels. Omdat we je op de kampen graag willen helpen om jezelf te vinden, zijn er bepaalde afleidingen niet welkom. Seksuele handelingen zijn uit den boze.

Liefde is natuurlijk nooit verkeerd, maar dat kan best wachten tot na het kamp. Je bent immers op het kamp voor jezelf.

Dus…. Ben jij op zoek naar avontuur of verdieping, leuke nieuwe vrienden en een hoop plezier?

Meld je dan aan op www.hojokamp.nl. Ook voor meer informatie over stichting Outway, het kamp of de vrijwilligers kun je de website bezoeken. Wil je alvast een korte preview? Bezoek dan de Facebookpagina van Stichting Outway of Twitter mee @Hojokamp. We hopen jullie te zien in augustus of mei om er samen een geweldige tijd van te maken! Tot ziens en BE YOURSELF!

Op deze post kun je niet reageren

Oudere posts