maandag 5 maart en maandag 9 april

De beste en nieuwste gay films de komende maanden in de filmzaal van Dakota (Zuidlarenstraat 57). Op maandag 5 maart draait de film The Wound. Op maandag 9 april de film (nominatie Oscar Beste Film en Beste Acteur) Call Me By Your Name. De films starten om 20.00 uur. Reserveren via 070 326 5509, kassa@theaterdakota.nl of aan de kassa van Dakota zelf. Prijs €8 per kaart (Ooievaarspas €4).

The Wound, ma 5 maart, 20.00 uur
Pakkend en dramatisch verhaal over stamtradities, rituele inwijding tot mannelijkheid en homoseksualiteit. Xolani reist ieder jaar naar het verlaten berggebied van zijn stam om te helpen bij het inwijdingsritueel van jonge jongens tot man. Als een van die jongens zijn best bewaarde geheim ontdekt, staat het leven en bestaan van Xolani op het spel…

Call Me By Your Name, ma 9 april, 20.00 uur
De zeventienjarige Elio brengt samen met zijn ouders de zomer door op het Italiaanse platteland. Wanneer Oliver, een knappe Amerikaanse onderzoeksassistent, naar Italië komt om samen te werken met Elio’s geleerde vader vindt hij dit erg intrigerend. Elio verzint van alles om tijd door te brengen met Oliver, en daagt hem uit. Er ontstaat een erotische spanning tussen de twee en zodra het flirten eenmaal leidt tot een zowel speelse als betekenisvolle eerste zoen zijn ze meteen onafscheidelijk. Naar het boek van André Aciman.

Tot ziens in Dakota!

Op deze post kun je niet reageren

Oudere posts