Op donderdagavond, 23 juli tussen 19:00 en 21:00 uur houdt de Roze Notaris een juridisch spreekuur voor homo’s, lesbo’s, biseksuelen en transgenders.

Mr. Akycha Tegelaar geeft in de even weken op donderdagavond juridisch en vrijblijvend advies over het familie- en erfrecht. Een bespreking duurt ongeveer een half uur en men kan hiervoor van te voren een afspraak met haar maken via telnr. 06-34290059.

Roze Notaris?…
Met het spreekuur binnen COC Haaglanden wordt de toegankelijkheid en bereikbaarheid voor lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuelen en transgenders vereenvoudigd.

Verder blijkt uit de praktijk dat er behoefte is aan meer informatie over de juridische en praktische kanten van het vormgeven van een roze gezin.

Door de unieke samenwerking met COC Haaglanden krijgt de Roze Notaris meer inzicht over specifieke vragen en thema’s die zij in de toekomst via COC Haaglanden onder de aandacht kan brengen.

De Roze Notaris start op donderdag 23 juli om 19:00 uur, Scheveningseveer 7 in Den Haag. Buiten dit spreekuur kunt u ook bij haar terecht.

Meer informatie

Op deze post kun je niet reageren

Recente reacties

Oudere posts