Steeds meer scholen in de regio Haaglanden hebben een GSA: een Gender & Sexuality Alliance. Een GSA is een groep scholieren die wil dat iedereen op school zichzelf kan zijn in een veilige omgeving. Via een GSA kunnen leerlingen andere lhbti+ en open minded jongeren leren kennen én iets doen aan een veilig klimaat op school. De GSA is er voor iedereen!

Overal in Nederland worden regionale GSA-dagen georganiseerd. Hier kom je te weten hoe je een GSA opzet, en kun je ideeën en ervaringen uitwisselen met andere GSA’s.
Ook in de regio Haaglanden vinden deze dagen plaats. COC Haaglanden organiseert 15 november een bijeenkomst om scholieren en docenten in de gemeente Zoetermeer te informeren over de GSA. Ben je lid van een GSA, of juist nog niet? Meld je aan! Iedereen is welkom! Verspreid deze e-mail daarom vooral onder leerlingen en docenten.

De bijeenkomst vind plaats op het Erasmus College, Van Doornenplantsoen 31 te Zoetermeer.
Vanaf 16:30 kun je binnenlopen en je registreren, we beginnen om 17:00 met de bijeenkomst. Om 19:00 zal de bijeenkomst afgelopen zijn. Uiteraard zorgt COC Haaglanden voor gratis pizza en frisdrank!

Meld je aan door een mail te sturen naar laura@cochaaglanden.nl en geef ook even door of je dieetwensen hebt. Tot ziens op 15 november!

Op deze post kun je niet reageren

Oudere posts