Op 27 juni 2018 bekrachtigden leden van het Haagse Platform Seksuele Diversiteit, middels de ondertekening van de 2018 Intentieverklaring, hun commitment aan de bevordering van de acceptatie van gender en seksuele diversiteit in Den Haag. De stemming was feestelijk en het enthousiasme voelbaar.

Het Haags Platform Seksuele Diversiteit (HPSD) is in 2014 ontstaan om het thema ‘Seksuele Diversiteit’ in de bi-culturele stadsdelen van Den Haag beter op de kaart te zetten. Met de 2018 Intentieverklaring, beloven de HPSD-leden om “… naar vermogen (hun) morele, materiële en personele inspanningen leveren…” om de HPSD-missie te helpen realiseren. Een missie gericht op het bevorderen van dialogen, voorlichtingen en informatie-uitwisseling die kwalitatief hoogstaand, acceptatie bevorderend en respectvol zijn. Het HPSD zal, in de komende periode, bijzondere aandacht geven aan de stadsdelen Segbroek, Laak, Escamp en Loosduinen. Er is veel te doen in onze stad en het HPSD heeft haar figuurlijke mouwen opgestroopt.

De ondertekenaars van de 2018 Intentieverklaring zijn: COC Haaglanden, Rainbow Den Haag, Mil Colores, PEP, Stichting Vobis, Interreligieus Beraad Segbroek, Vader Centrum Adam en de Alevitische Culturele Vereniging Dab-Der.

Op deze post kun je niet reageren

Recente reacties

Oudere posts