Op zaterdag 26 oktober verzorgt Kringen Haaglanden een lezing en een film in Basta.

Lezing

Aan het woord is Ericjongenssprookjes Kollen, schrijver van bestseller ‘Jongenssprookjes’.

De ‘Jongenssprookjes’ van Eric Kollen, zijn spannend, schandalig, virtuoos, hilarisch en soms zelfs diep ontroerend, maar vooral… opwindend.
Ze zijn fantasierijk en gevarieerd: sommige spelen in het heden, maar het volgende ogenblik word je verrast door homo-erotische verwikkelingen in de Tweede Wereldoorlog, in de tijd van de Griekse helden en halfgoden en zelfs in het Bijbelse Kanaän.

De seksuele energie van deze verhalen is adembenemend; de jongenssprookjes zijn uitzonderlijk vrijmoedig en volkomen compromisloos. Daarbij tintelt de tekst van plezier: niet alleen het zaad, maar ook de pret spettert van de pagina’s.

Film

 Voor de vrouwen van de Kringen wordt de film ‘Kiss me’ (2011) van regisseur Alexandra-Therese Keining gedraaid.

kissme

‘Mia en Frida komen elkaar voor het eerst tegen op het verlovingsfeest van hun ouders. Mia ’s vader gaat trouwen met de moeder van Frida, waardoor ze (stief)zussen worden. Te midden van de champagne en hapjes kruisen hun blikken. Beide vrouwen merken onmiddellijk hoe zeer ze zich tot elkaar aangetrokken voelen. Maar, er is wel een klein probleempje… Mia is zelf net verloofd met Tim, haar vriend en zakenpartner, en staat op het punt te trouwen.’

Wanneer, waar en hoe-laat?

Zaterdag 26 oktober in Basta, Scheveningseveer 7 Den Haag

20.00 uur: Inloop
20.30 uur: begin lezing & film
22.15 uur: borrel & gezellig samenzijn

Op deze post kun je niet reageren

Oudere posts