12 maart 2020

COC Haaglanden heeft besloten om per direct tot en met 20 mei 2020 haar activiteiten te staken wegens het coronavirus. Binnen COC Haaglanden komen veel mensen die door het RIVM als kwetsbaar worden aangemerkt en wij willen hierin geen enkel risico. Concreet betekent dit dat alle geplande activiteiten, zoals het COC Café, Transcafé, Philautia, Jong&Out, Autiroze, Heksenketel, Vox Rosa, de Dagschotels, HIV Lunch, Orpheus, Zilveruitjes, voorlichting, GSA, et cetera niet doorgaan. Dit geldt voor zowel de eigen activiteiten van COC Haaglanden als LHBTI-verenigingen die van ons pand gebruik maken.    

Het Maatschappelijk werk blijft wel gewoon doorgaan. De sociale impact om dit te staken is te groot.

Wij zijn ons ervan bewust dat dit een intensieve maatregel is en impact heeft op onze LHBTI-community. Mochten mensen hier last van ondervinden, bijvoorbeeld door eenzaamheid of van heel andere aard, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons maatschappelijk werk via mw@cochaaglanden.nl of via 070 3 6 44 888. Tika Stardust, één van onze maatschappelijk werkers, is direct te bereiken via tika@cochaaglanden.nl of op telefoonnummer 06 2198 5017. Laat eventueel een telefoonnummer achter waarop we u kunnen bereiken.

Wanneer wij aanwijzingen krijgen vanuit het RIVM dat er andere en/of aanvullende maatregelen genomen moeten worden, zullen wij iedereen hiervan op de hoogte stellen. Voor meer informatie neem contact met ons op via info@cochaaglanden.nl.

Namens het bestuur,

Peter Paul Wiegmans
Secretaris COC Haaglanden

Op deze post kun je niet reageren

Oudere posts