Er is een nieuwe vrijwilliger bij de zilveruitjes, Kees Hilberding. Samen met Kees gaat Jan de zilveruitjes nog leuker maken! De bijeenkomsten zijn voor iedereen, homo, lesbisch, trans, bi. Het is een bijeenkomst voor ouderen en iedereen, die zich thuis voelt tussen de ouderen.

Het programma voor de rest van het jaar ziet er als volgt uit:

Op 20 november is er een gewone bijeenkomst. Kees en ik zullen er zijn om jullie een geweldige middag te bezorgen. Henk-Jan en René verzorgen de bar.

Op 4 december probeert Sinterklaas langs te komen. Vol verwachting klopt ons hart. Zal hij ook dit jaar weer cadeautjes bij zich hebben? We maken er een mooi sinterklaasfeest van.

Op 18 december is er een restaurantavond. Deze avond staat in het teken van de kerst. De gehele begane grond zal worden omgetoverd tot een restaurant in kerstsfeer.

Het COC restaurant is geopend van 17.00 tot 22.00 uur. Je kunt reserveren op ieder gewenste tijd met opgave van het aantal personen. Kom gerust met je vrienden of bekenden een gezellige avond eten.

Ben je alleen, dan stellen we een gezellige tafel samen met leuke mensen. Wij zorgen voor bediening, een extra kok en extra barmedewerkers. Er wordt per tafel gedekt en uitgeserveerd. Zijn alle tafels vol, dan kun je een drankje drinken aan de bar. Er is een maximum van 50 personen. De kosten voor dit kerstmenu zijn € 15,00 p.p. excl. drank. 

Het is de bedoeling dat jullie van te voren reserveren. 

Op 23 december is er binnen het COC ook een kerstviering met eten, waar iedereen welkom is. Dus als het de 18e niet lukt kunnen jullie daar ook aanschuiven, lijkt mij erg leuk en goed om op deze manier de verbinding te realiseren met andere groepen.

Inlichtingen: Jan de Graaf (coördinator Zilveruitjes) 06-51099835

Op deze post kun je niet reageren

Oudere posts