Op vrijdag 10 juni om 14.45 uur wordt het regenboogzebrapad officieel onthuld door  wethouder Karsten Klein, voorzitter COC Haaglanden Arnout van Kooij en initiatiefnemers,  tevens gemeenteraadsleden, Kim Waanders (D66), Arjen Dubbelaar (Groep de Mos) en Arjen  Lakerveld (VVD).

Het regenboogzebrapad is al te zien vanaf 26 mei op het kruispunt van de Prinses Irenestraat  met de Bezuidenhoutseweg. In de volksmond beter bekend als het kruispunt bij New-Babylon  en het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Een van de initiatiefnemers en tevens gemeenteraadslid Kim Waanders (D66) benadrukt: “In  onze stad moet iedereen zichtbaar zichzelf kunnen zijn. Een regenboogzebrapad is een plek  waar je letterlijk stilstaat bij de sociale acceptatie van LHBT’ers.”

Fotoactie 
Passanten wordt gevraagd de meest creatieve foto/selfie met het regenboogzebrapad te  posten op eigen social media onder vermelding van drie hashtags #DHregenboogzebra  #COChaaglanden #THRF. Degene die een foto geplaatst hebben maken kans op een van de  3×2 vrijkaarten voor de afterparty’s van The Hague Rainbow Festival op 10 & 11 juni. De beste  foto krijgt daar ook nog een fles champagne bij. Winnaars worden op 10 juni bij de onthulling  bekendgemaakt.

Uitnodiging voor onthulling
Vanzelfsprekend bent u van harte uitgenodigd aanwezig te zijn bij de onthulling van het  Haagse regenboogzebrapad. De onthulling is op 10 juni en start om 14.45 uur en zal tot  ongeveer 15.15 uur duren.

Op deze post kun je niet reageren

Recente reacties

Oudere posts