Hoe seks zonder condoom ook veilig kan zijn.

Op 7 maart komt Poz&Proud naar Den Haag. COC Haaglanden organiseert in samenwerking met Poz&proud “Op z’n Zwitsers”.  Met up-to-date informatie, openhartige interviews en discussie.

Tijdens deze avond staan het Zwitsers standpunt en PrEP centraal en laten we experts en homomannen aan het woord over de impact van de hiv-behandeling op het tegengaan van hiv-overdracht. Hierdoor kan onder bepaalde voorwaarden seks zonder condoom ook veilig zijn.

De film Barely Positive van Patrick Bus wordt vertoond. Hij heeft een relatie met een hiv-positieve man en heeft een documentaire gemaakt over wat het Zwitsers standpunt voor hen zou kunnen betekenen. Ook komt men meer te weten over PrEP, een middel dat je vooraf kunt nemen om jezelf te beschermen tegen hiv. In Amerika is het al verkrijgbaar, maar in Nederland laat het nog op zich wachten. Waarom eigenlijk?

Het programma begint om 20 uur in Basta-café en duurt tot ongeveer 22.30 uur. Toegang is gratis. Vanwege de beperkte capaciteit vragen wij je van tevoren op te geven via pozandproud@cochaaglanden.nl. Geef daarbij aan met hoeveel mensen je wilt komen.

Op deze post kun je niet reageren

Oudere posts