Respondenten gezocht voor onderzoek COC Haaglanden en Hogeschool van Amsterdam

Mijn naam is Aja Schwarz en ik loop momenteel stage bij COC Haaglanden als onderdeel van mijn opleiding Culturele en Maatschappelijke Vorming aan de Hogeschool van Amsterdam.

Als afstudeerproject doe ik onderzoek voor het COC Haaglanden naar de belevingswereld van trans- en gender non-binaire personen in de regio Haaglanden.  Mijn onderzoek zal tevens als inspiratie dienen voor een vervolgonderzoek wat COC Haaglanden gaat opzetten later dit jaar onder de transgemeenschap in de regio.

Wat wil ik onderzoeken?
Met mijn onderzoek wil ik in kaart brengen waar transpersonen en gender non-binaire personen in regio Haaglanden allemaal mee te maken krijgen in hun dagelijks leven. Ik wil graag de belevingswereld van de gemeenschap in kaart brengen en zaken belichten waar mensen tegenaan lopen.

En hoe kun je hier het beste meer over te weten komen? Door met mensen zelf in gesprek te gaan!

Hoe kun jij meedoen?
Ben jij zelf transpersoon en/of identificeer jij je als gender non-binair persoon? En woon of werk jij in de regio Haaglanden? Dan zou ik graag met jou in gesprek gaan d.m.v. een telefonisch interview.

Lijkt het jou leuk om mee te doen aan dit onderzoek? Stuur dan een e-mail naar: onderzoek@cochaaglanden.nl. Vermeld in de e-mail ook even jouw telefoonnummer, dan neem ik contact met jou op om een afspraak in te plannen.

Al jouw gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Ook zullen de gesprekken volledig anoniem verwerkt worden.

Ik kijk ernaar uit om met jullie in gesprek te gaan.

Bij voorbaat dank!

Met vriendelijke groet,

Aja Schwarz
(4e jaars student Culturele en Maatschappelijke Vorming, Hogeschool van Amsterdam)

Op deze post kun je niet reageren

Oudere posts