Het Rainbowcafé is de plek voor LHBTIQ+ door LHBTIQ+ in Zoetermeer. De plaats waar jij jezelf kan zijn en gelijk gestemde kan ontmoeten. Iedereen is van harte welkom, naast ontmoeten is er tijdens het Rainbow café altijd een leuke activiteit. 

Op initiatief van de Bibliotheek Forum Zoetermeer, COC Haaglanden en de LHBTIQ+ stuurgroep is een eigen plek gecreëerd voor de LHBTIQ+ gemeenschap. Jong en oud; iedereen is van harte welkom. Onder het genot van een lekker drankje en een hapje in een ongedwongen sfeer elkaar ontmoeten. Gezellig met elkaar chillen in het Rainbowcafé met leuke activiteiten bedacht door LHBTIQ+ voor LHBTIQ+.

Het gaat er vooral om dat je contact kunt hebben met mensen die (meer) raakvlakken met jou hebben, die je begrijpen en waar jij je misschien wel thuis bij voelt. Daarom nodigen wij je heel graag uit, zonder verplichting natuurlijk om een keer langs te komen in het Rainbowcafé. Neem gerust iemand mee. Iedereen is van harte welkom. Je mag zijn wie je bent in het Rainbowcafé.

Programma

Op vrijdag 30 september organiseren we een filmavond en op vrijdag 28 oktober is er een Thema-avond.

Kom je langs?

Vanaf 19.00 uur kun je binnenlopen, het programma is van 19.30 tot 21.30 uur. Reserveren is niet nodig. Je kunt ons vinden in het nieuwe Café Max. (LET OP! De deur sluit om 20.00 uur, dus zorg dat je op tijd binnen bent, naar buiten kan altijd). 

Meer weten?

Lees meer over het Rainbow Café.

Op deze post kun je niet reageren

Oudere posts