Afgelopen week is in Madurodam, om precies te zijn in miniatuur Amsterdam, een regenboogvlag opgehangen! De miniatuurstad geeft hiermee een nog completer beeld van Nederland.
 
Het viel gastvrouw Laura Kooke, ook voorlichter bij COC Haaglanden, op dat er geen regenboogvlag in Madurodam te vinden was. En dit terwijl de stad in een film wel verhaalt over de geschiedenis van Nederland en hoe iedereen in dit land zichzelf mag zijn. Navraag leerde dat er in het verleden wel een roze vlag heeft gehangen, maar toen deze kapot ging is ze nooit vervangen. De suggestie van Laura om een regenboogvlag op te hangen, is binnen een week gerealiseerd. Met een prachtig resultaat.
 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”15″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”28″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Op deze post kun je niet reageren

Oudere posts