Orlando (17) werd eind Februari levenloos gevonden in het water van de Blauwe Loper. Hij had een week daarvoor een afspraakje met een 27-jarige Hagenaar die verklaard heeft dat hij Orlando na het afspraakje in het water heeft gezien, om hulp roepend, maar niets heeft ondernomen. Hij zat drie dagen in hechtenis, maar werd weer vrijgelaten. De Hagenaar is nog steeds verdachte en het politie onderzoek loopt nog.

Ter nagedachtenis aan Orlando Boldewijn gaan we zaterdagavond 7 Juli 2018 een Stille Tocht lopen.

We verzamelen rond 18:00 uur bij het Oorlogsmonument aan de Blauwe Loper in Ypenburg. Om 18:30 uur zullen er enkele sprekers zijn en is er gepaste muziek.

Als laatste spreekster zal een goede vriendin van Orlando’s moeder een ‘open brief’ voorlezen. Deze is speciaal voor de Stille Tocht geschreven door de oom van Orlando, Wesley Zippro.

Rond 19:30 gaan we vanaf het Oorlogsmonument lopen over het Bottgerwater richting het Bitterzoetpad om bij “Orlando’s boom” bloemen neer te leggen. Na een moment van stilte zullen we gezamelijk weer teruglopen richting het startpunt.

Het zou mooi zijn als iedereen een of meerdere gele bloemen zou willen meenemen ter nagedachtenis. Orlando’s favoriet was een gele roos…

Op deze post kun je niet reageren

Oudere posts