De eerste Haagse Gay Pride is een feit! Van 6 t/m 9 juni 2019 mogen de regenboog vlaggen massaal worden uitgehangen. Bereid je voor op een bomvol programma van culturele, maatschappelijke en sportieve activiteiten en natuurlijk één groot feest der diversiteit! Met dit jaar de “Royal Rainbow Parade” als kroonjuweel van The Hague Pride.

“Don’t be afraid to CONNECT”
De boodschap van The Hague Pride 2019! Een slogan die exact benoemt waar het bij een Pride om draait. Een boodschap die consequent zichtbaar zal zijn gedurende alle Pride activiteiten.
Het creëren van eenheid, het wegnemen van (voor)oordelen en met elkaar in gesprek gaan vanuit een positieve insteek. Niet bang zijn voor het onbekende en elkaar respecteren ondanks onze verschillen.

** 6 & 7 juni **

FILMHUIS DEN HAAG
De officiële Kick Off van The Hague Pride in Filmhuis Den Haag. Een aangepaste Pride programmering en een scala aan maatschappelijke en culturele activiteiten.
Meer info: www.thehaguepride.com

** 8 juni **

ROYAL RAINBOW PARADE
Een kleurrijke koetsenparade die langs de monumenten van Den Haag zal rijden. Een uniek evenement dat precies past bij de uitstraling van Den Haag als hofstad. Deze parade zal starten vanuit het Homomonument (Koekamp, Den Haag) en eindigen op de Lange Vijverberg, waar het feest daarna zal losbarsten.
Aanvang Lange Vijverberg 15.00u
Meer info: www.thehaguepride.com

PRIDEWALK
Voor de derde keer op rij, The Hague Pride Walk. Een initiatief van COC-Haaglanden. Deze Walk zal starten vanuit het Homomonument (Koekamp, Den Haag) en eindigen op de Lange Vijverberg
Meer info: www.thehaguepride.com

LANGE VIJVERBERG
de Lange Vijverberg zal zich deze Pride lenen als het ultieme meetingpoint. Op de mainstage is zowel een cultureel programma (overdag) als een feestelijk programma (avond) gepland. De presentatie zal in handen zijn van Antje Monteiro.
Meer info: www.thehaguepride.com

KIJKDUIN
Gay Volleybal Tournament op het strand van Kijkduin. Een initiatief van het Roze Blok.
Meer info: www.thehaguepride.com of rozeblok.nl

PAARD
Als de programmering van de Mainstage om 23.00u is afgelopen, verplaatst het feest zicht naar binnen. De officiële afterparty in de grootste club van Den Haag; het Paard! Een feest met meerdere muziekstijlen, dus voor ieder wat wils.
Tickets: https://www.chipta.com/nl/tickets/event/20204/the-hague-pride-the-official-afterparty/event-info/

Meer info: www.thehaguepride.com

** 9 juni **
MANJEFIEK OUTDOOR
De afsluiting van The Hague Pride 2019! Een groot feest waar je met de laatste energie die je nog hebt vanaf 16.00U kan genieten van de lekkerste sounds op MANJEFIEK OUTDOOR!
Meer info: www.thehaguepride.com

Op deze post kun je niet reageren

Oudere posts