De opvolger van de traditionele Nieuwjaarsreceptie, True Colors, beleefde op zondag 28 januari editie nummer 6. In een uitverkocht Paradiso verwelkomde COC Nederland de LHBTI+ community en vrienden daarvan. Vertegenwoordigers van meer dan 300 initiatieven en organisaties die zich inzetten voor seksuele- en genderdiversiteit, hadden zich aangemeld! Het bruist in Nederland. In Amsterdam was dat weer even heel goed zichtbaar.

De minister sprak en zei zich ervoor te zullen inzetten dat het in elke straat van Nederland veilig wordt. De Bob Angelo Penning werd uitgereikt aan de Stichting Homomonument en sportactivist Karin Blankenstein. De LHBTI-kieswijzer voor komende gemeenteraadsverkiezingen werd gelanceerd. In 2017 overleden iconen, die zich op welke wijze dan ook hebben ingezet voor zichtbaarheid van onze diversiteit, werden herdacht. Onder andere. Want er gebeurde meer.

COC Haaglanden en DWH wisten zich door ruim 30 mensen vertegenwoordigd. Luxe vervoerd per touringcar, werd het een feest dat al in Den Haag begon.

Een divers programma zweepte de aanwezigen op. Roxeanne Hazes zette de Grote zaal op de kop. In de Kleine zaal zorgde drie DJ’s met een Silent Disco voor groot vermaak. Netwerken kon overal en doorlopend. De Food Court in de kelder was smakelijk. De sfeer zat er goed in. Tot laat schudde Paradiso op het ritme van de muziek en de bruisende gemeenschap. In alle diversiteit was de verbondenheid voelbaar.

Op deze post kun je niet reageren

Recente reacties

Oudere posts