Onze maandelijkse Jong&Out Haaglanden meetings worden goed bezocht. Wij hebben een team van leuke begeleiders, maar komen nog wel eens een handje te kort.

Wij zoeken begeleiders die tussen de 20 en 30 jaar oud zijn en lesbisch, homo, bi en/of transgender zijn.

De meetings zijn een keer per maand (laatste van de maand) en we hopen dat nieuwe begeleiders bij ongeveer 8 van de 11 meetings per jaar aanwezig kunnen zijn.

Eisen:
Goede communicatieve eigenschappen, assertief, om kunnen gaan met tieners, geduldig, stressbestendig, verantwoordelijkheidsgevoel.

Gezien het vrijwilligerswerk met jongeren onder de achttien is, vragen wij je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen na het eerste gesprek. De kosten hiervoor vergoeden wij als organisatie.

Taakomschrijving:
Toezicht houden en bewaken van huisregels, actie ondernemen bij conflicten en calamiteiten. Info verstrekken: indien nodig in individueel geval: doorverwijzen naar hulpverlening.

Verantwoordelijkheid: pand openen en in goede staat afsluiten, ouders te woord staan.

Jong&Out wordt gedragen door groepjes jongeren die hun eigen activiteiten organiseren. De rol van de begeleider is die van facilitator, ondersteuner, begeleider, etc.

Jong&Out biedt holebi jongeren van 12 t/m 18 jaar een ontmoetingsplek waar zij in contact komen met leeftijdsgenoten en gezamenlijk activiteiten doen. Het Jong&Out team bestaat uit minimaal 2 begeleiders en een vrijwilligersgroep.

Werktijden:
Jong & Out Haaglanden vindt plaats op iedere laatste zondag van de maand. Op die dag is de begeleider/ster 5 uur aan het werk. Daarnaast nog een aantal uren voorbereiding en vergadering ongeveer bij elkaar 6 uurtjes .

Geïnteresseerd om begeleider te worden of vragen erover? Mail ons dan op jongenout@cochaaglanden.nl.

Met vriendelijke groet,
Sebastiaan Plug
Coördinator Jongeren

Op deze post kun je niet reageren

Oudere posts