True Colors is hét fundraising event voor het Bob Angelo Fonds, georganiseerd door COC Nederland. Het fonds steunt kleinschalige initiatieven die gericht zijn op de acceptatie van LHBT’s.

True Colors biedt een boeiend inhoudelijk programma én spetterende acts die uitmonden in een feest dat doorgaat tot diep in de nacht! De eerste editie van deze fundraiser was met ruim 1700 enthousiaste bezoekers een groot succes. True Colors 2014 belooft ook weer spectaculair te worden.

Een boeiend programma en spetterende acts die uitmonden uit in een feest dat doorgaat tot in de late uurtjes. Dat is True Colors. De eerste editie van deze fundraiser voor het Bob Angelo Fonds was met ruim 1700 enthousiaste bezoekers een groot succes. De tweede editie komt eraan: zondag 26 januari 2014, in het Amsterdamse Paradiso.

Dit jaar met Dj’s Gina, Mayday, Big General en Bramsterdam en een mini-concert van Glennis Grace!

Initiatieven, organisaties, groepen die zich inzetten voor de LHBT-gemeenschap kunnen zich nu al aanmelden voor de gratis entreekaarten voor True Colors 2014. Vrijdagmiddag gaat de inschrijving voor personen van start die (nog) niet actief zijn bij een initiatief,  groep of organisatie.

Klik hier voor meer informatie

Op deze post kun je niet reageren

Oudere posts