COC Haaglanden zoekt een coördinator voor een groep voor gals en nonbinary pals, dus alleen feminiene personen. Heb je daar wat mee? Solliciteer nu!
COC Haaglanden zoekt een bestuurslid. Wil jij de nieuwe leider zijn voor onze vereniging en bijdragen aan de emancipatie van queer personen in Haaglanden?
We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde vrijwilligers die ons willen helpen bij het organiseren van de Pride Walk, een belangrijk evenement voor de LGBTQ+ gemeenschap.
Zilveruitjes zijn gezellige activiteiten en bijeenkomsten voor regenboog ouderen en iedereen die zich daarbij thuis voelt. […]
Zilveruitjes zijn gezellige activiteiten en bijeenkomsten voor regenboog ouderen en iedereen die zich daarbij thuis voelt. […]
Wandel je mee met Queer aan Zee? Zaterdag 25 maart lopen we een rondje Kijkduin. We gaan dit keer niet naar café De Prael Den Haag, want zij vieren die dag hun vijfjarig bestaan. We kunnen daar dan niet naartoe, zoals we gewend zijn.
Op 9 maart verzamelen we bij het COC Café en gaan we met z'n allen naar Burrata voor een heerlijke pizza of pasta!
Donderdag 9 maart a.s. is het zover: kandidaten van veel politieke partijen in Zuid-Holland gaan met elkaar in debat over belangrijke onderwerpen voor onze gemeenschap tijdens het Regenboogdebat in onze provincie.
Donderdag 9 maart a.s. is het zover: kandidaten van veel politieke partijen in Zuid-Holland gaan met elkaar in debat tijdens het Regenboogdebat in onze provincie.
Vandaag (zondag 5 maart) gaan we met de Zilveruitjes naar Museum Sophiahof. Het museum ligt op […]
Kom naar de cocktailavond bij COC Haaglanden op de eerste vrijdag van maart van 19u tot […]
Kom naar onze speciale make-up avond! De twee nichtjes Dewi & Kendra (visagiste) gaan diegene die dat willen opmaken en zullen daarbij make-up tips geven. Voor make-up wordt gezorgd maar het staat diegene uiteraard vrij om zelf ook make-up mee te nemen.
Donderdag 16 februari jl. overleed Kees van Beek. Kees was binnen het COC Haaglanden jarenlang vrijwilliger […]

Recente reacties