Bubbels & Bonbons; een avond vol fantastische outfits, lekker veel make up, zang en natuurlijk dans.

Laat die bubbels maar stromen en de bonbons komen!

Drie van de bekendste queens uit de Nederlandse drag scene, waarvan twee uit Den Haag, nemen de bewoners van Laak mee in hun wondere wereld. Een avond met onverwachte momenten en nog veel meer. Een heerlijke avond die je absoluut niet mag missen, speciaal voor de bewoners in Laak.

Miss Magic Merlot

Je kent haar misschien wel van het programma “Hit The Road” waar ze in de auto zong voor Edsilia Rombley. Miss Magic Merlot is een echte ras entertainer die prachtig live kan zingen maar ook kan lipsyncen als de beste. Ze heeft al op vele grote podiums gestaan, wij zijn daarom super trots dat ze deze avond speciaal voor de bewoners van Laak komt performen.

Stevie Stunner

Onze Haagse queen Stevie Stunner heeft binnen een jaar haar plek in de drag scene geclaimd en staat bekend om haar fantastische looks. Stevie Stunner gooide hoge ogen door met succes als eerste dragqueen mee te doen in “The Voice of Holland’. Ze is een echte popdiva en zingt alles live. Speciaal voor ons geeft ze een spetterende show weg in het Laaktheater.

Miss Cartier

Ze is een classy, jazzy diva met verfijnd gevoel voor stijl en fashion. Miss Cartier is een geweldige performer. Daarnaast heeft ze een sexy edge en neemt ze het leven niet al te serieus. Waar ze in Parijs is begonnen als drag, neemt ze de allure van die stad, met live jazz vocals, in september mee naar het Laaktheater.

Koop je kaartjes nu via: https://www.laaktheater.nl/bubbles-bonbons-a-drag-night-out/

Op deze post kun je niet reageren

Oudere posts