Ter ere van Coming Out Dag op 11 oktober zullen wethouder Karsten Klein en COC Haaglanden-voorzitter Arnout van Kooij een bijzondere onthulling verrichten op de Grote Marktstraat op 9 oktober om 12.00 uur.

De onthulling bevat een item dat zich specifiek richt op het winkelend publiek om hen in te lichten over Coming Out Dag. Samen met voorlichters van COC Haaglanden zal het item tot en met maandag 12 oktober blijven staan in de Grote Marktstraat om aandacht te vragen voor hen die nog niet uit de kast durven te komen.

Tevens is er een actie verbonden aan het item om juist hen te supporten. Mensen kunnen met het item op de foto en deze foto delen met de #ComingOutDag2015DenHaag op Facebook en Instagram. Met het delen van de foto laten zij hun support zien, daarnaast maken zij ook kans op leuke prijzen.

Beknopt programma onthulling 9 oktober

12.00 uur Opening door host DeeDee Janssen
12.05 uur Wethouder Karsten Klein
12.10 uur Hijsen van twee regenboogvlaggen door wethouder Karsten Klein en voorzitter COC Haaglanden Arnout van Kooij
12.15 uur Onthulling item Grote Marktstraat door wethouder Karsten Klein en voorzitter COC Haaglanden Arnout van Kooij

Verdere programma Coming Out Dag Den Haag
Met de onthulling van het item in de Grote Marktstraat en het hijsen van de twee regenboogvlaggen wordt het startsein gegeven voor diverse activiteiten in de stad Den Haag. Vanaf vrijdag zullen tevens de regenboogvlaggen wapperen bij de Hofvijver. Op zaterdagavond vindt het straight-friendly Clubby-music feest Cotton Candy (http://www.paard.nl/event/COTTON-CANDY_2) plaats in het Paard van Troje. Op zondag, tevens daadwerkelijk Coming Out Dag, zullen de HTM trams en bussen met regenboogvlaggen rijden. Op maandag 12 oktober zullen diverse overheidsgebouwen de regenboogvlag hijsen in onze stad.

Op deze post kun je niet reageren

Oudere posts