Ter gelegenheid van Coming Out Dag op 11 oktober aanstaande wordt er middels diverse activiteiten aandacht voor gevraagd in de gemeente Westland.

Zo vindt het allereerste openminded feest ‘Pink Moustache’ plaats in De Nachtburgemeester in Naaldwijk op 9 oktober.

Op zaterdag 10 oktober wordt er mede door een kast aandacht gevraagd aan het winkelend publiek in winkelcentrum De Tuinen. Mensen kunnen tevens een foto maken, deze posten op social media met de hashtag #ComingOutDag2015Westland en kans maken op leuke prijzen.

Gedurende het hele weekend en op maandag 12 oktober zullen er op diverse plaatsen de regenboogvlag worden gehesen. Zo onder andere bij sportvereniging Velo in Wateringen, bij alle gemeentekantoren en de locaties van zorgverlener Vitis Welzijn.

Programma
Vrijdag 9 oktober
17.00 – 18.00 uur WOS radioshow ‘Zo Weekend’ gepresenteerd door Jim Gardien heeft vanwege de aankomende activiteiten diverse gasten in zijn show vanwege Coming Out Dag.
22.00 – 04.00 uur Pink Moustache in De Nachtburgemeester op het Wilhelminaplein in Naaldwijk. Pink Moustache is het allereerste openminded feest van het Westland.

Zaterdag 10 oktober
09.30 – 17.00 uur In de centrale ruimte van winkelcentrum De Tuinen is een kast, met Westlandse look & feel, geplaatst. Winkelend publiek kan zijn of haar support laten zien om door de kast heen te lopen.
14.30 – 15.00 uur Recordpoging “de meeste Westlanders uit de kast in 10 minuten tijd”. Gepresenteerd door DeeDee Janssen.

Maandag 12 oktober
Gehele dag Diverse instanties zoals Vitis Welzijn, Gemeente Westland, Lentiz Dalton Mavo en Velo hijsen de regenboogvlag om op deze manier aandacht te vragen voor Coming Out Dag.

Op deze post kun je niet reageren

Oudere posts