Vier de Coming Out Dag

Het is weer bijna de Nationale Coming Out Dag! Op Coming Out dag, die jaarlijks op 11 oktober plaatsvindt, wordt aandacht besteed aan het moment dat een lhbti’er openlijk voor zijn of haar seksuele geaardheid of genderidentiteit uitkomt. De Gemeente Zoetermeer en de bibliotheek vieren jaarlijks de Coming Out Dag op een aansprekende wijze. Dit jaar gebeurt dat door middel van het toneelstuk De Homonologen.

De Homonologen laat zien dat liefde niet zo voorspelbaar is als we wel eens zouden willen. Het stukbundelt verhalen van allerlei mensen: hetero, lesbi, bi, homo, trans, stoer, lief, scholier, student, mentor, moeder, broer, vader, dominee. Zes jonge spelers vertellen deze verhalen over seksuele diversiteit in de commissiezaal van het Stadhuis-Forum. Ze spelen de voorstelling die ze zelf hadden willen zien toen ze als jongere worstelden met hun geaardheid of die van mensen om hen heen.

De voorstelling is toegankelijk, grappig en confronterend. De voorstelling is op zondag 11 oktober. Inloop vanaf 14.00 uur. De voorstelling speelt van 14.30  tot 15.30 uur. Bibliotheek en Gemeente dragen zorg dat alle regels van het RIVM strikt worden nageleefd. Mis deze leuke voorstelling niet! Je kunt je opgeven voor deze gratis voorstelling via de balie van de bibliotheek Zoetermeer of via de website www.bibliotheek-zoetermeer.nl of www.forumzoetermeer.nl.

Op deze post kun je niet reageren

Oudere posts