Na een succesvolle editie van het DARE festival vorig jaar organiseren wij nu wederom een event voor lesbische, biseksuele en transgender vrouwen. ‘Roze vrouwen’ van diverse leeftijden en culturele achtergronden staan bij DARE in de spotlight. Dare is een open-minded Women Community, waarbij het draait om fun, flair en Dare! Een plek om vrouwen te ontmoeten, te discussiëren en te dansen. Dit met ‘Dare to be Different’ thema’s en volop verrassingen. Vrouwen combineren hier hun krachten voor een positieve vibe in Den Haag.

Door corona zal het festival in de week van 30 november tot en met 5 december 2020 online plaatsvinden. Zorg dat jij jouw agenda vrij houdt en/of maakt!

Diverse workshops staan op de planning. Zo gaan wij aan de slag tijdens een creatieve, interactieve workshop die inzichten geeft in hoe jij communiceert en hoe jij overkomt op de wereld. Kan je o.a. kennis maken met ms Leather 2020 en praten wij tijdens DARE 2 Talk op een luchtige wijze over onderwerpen die een beetje spannend kunnen zijn. Uiteraard is er ook ruimte voor ontspanning en plezier. Op vele verzoek verzorgen wij een pubquiz, escaperoom en sluiten wij samen met jullie de week af met een online DARE-Party. Zodra het programma volledig bekend is brengen wij jullie op de hoogte. Kijk op onze facebookpagina voor de updates:

https://www.facebook.com/DAREthehague

Op deze post kun je niet reageren

Recente reacties

Oudere posts