De Algemene Ledenvergadering van 13 december 2017

Op de agenda van deze ALV stonden met name de jaarplannen voor 2018 van de werkgroepen en de begroting voor het nieuwe jaar. Al met al aardig wat plannen die met elkaar een idee geven van het vele dat er binnen de organisatie gebeurt!

De leden die naar een ALV komen zijn op z’n minst belangstellend en meestal wel aangehaakt bij één of meerdere activiteiten. Hoe mooi is het om te zien dat de mate van betrokkenheid groot is. Van vragen over het café tot de zorg voor vrijwilligers, van Verklaringen Omtrent Gedrag tot het financiële huishoudboekje… overal is aandacht voor.

Mooi om te zien hoe er aandacht is voor de diverse doelgroepen. Mooi om te zien hoeveel plannen en ideeën er nog zijn. De uitnodiging om mee te helpen aan het verder bouwen aan COC Haaglanden en wensen uit te doen komen, staat.

Met een tweede termijn voor Sandra Khouw en de benoeming van Paul van der Kraan als secretaris, gaat het bestuur in de huidige samenstelling verder. Met het uitgesproken vertrouwen van de leden dat het werk serieus en zorgvuldig wordt gedaan. Hoe mooi!

Op deze post kun je niet reageren

Oudere posts