Raisa Sambo is op 1 september 2019 binnen COC Haaglanden aan de slag gegaan als Netwerker en Maatschappelijk werker.

Haar wens is dat personen uit de LHBTQI+ gemeenschap de ruimte krijgen om hun identiteit te omarmen en hun authenticiteit en zelfliefde te vergroten. Zodat LHBTQI+ personen hun eigen leven kunnen creëren binnen het systeem, dat nog niet rijp is om hun als zodanig te herkennen en te ondersteunen. 

Raisa werkt sinds 2011 binnen de maatschappelijke sector. Zij heeft o.a. gewerkt bij Movisie Kennisinstituut voor sociale vraagstukken (Utrecht) en HVO-Querido (Amsterdam). Zij was daar verantwoordelijk voor het coachen en ondersteunen van jongvolwassenen met psychosociale problemen, het mede organiseren van projecten, het mede ontwikkelen en implementeren van beleid en het geven van workshops aan collega’s. Naast haar werk heeft zij met twee partners een stichting opgezet die gericht is op het verbeteren en versterken van de sociale positie en sociale acceptatie van LHBTQI+ personen. Tevens volgt zij nog een deeltijd bacheloropleiding Bestuurskunde: een brede opleiding gericht op management in het publieke domein.

Raisa hoopt als Netwerker en Maatschappelijk werker bij COC Haaglanden méér mensen te kunnen bereiken, empoweren en verbinden!

Op deze post kun je niet reageren

Oudere posts