De Haagse homomannenkoren Mannenkoorts en Vox Rosa en het Haagse vrouwenkoor De Heksenketel pakken ter gelegenheid van diverse jubilea flink uit met twee optredens in het Theater aan het Spui op 31 oktober en 1 november.

De vrouwen van Vrouwenkoor de Heksenketel vieren hun derde lustrum, de mannen van Vox Rosa zijn met 30 jaar inmiddels het langst bestaande homomannenkoor in Nederland en Mannenkoorts wordt met 21 jaar eindelijk volwassen.

Hoe zal dit uitpakken, deze ongebruikelijke combinatie van koren?  Elke nieuwe vriendschappelijke of liefdesrelatie is natuurlijk in het begin leuk en spannend, maar wat als je elkaar beter leert kennen en de hoge verwachtingen niet worden ingelost? In een afwisselend muzikaal spektakel gaan deze drie koren op geheel eigen wijze op zoek naar het geheim van goede relaties.

Voor meer informatie en het bestellen van de kaarten klik hier

In deze tijd van individualisering een actueel thema: meer mensen zijn single, of vinden het lastig om lange relaties te onderhouden. Ook in de koor- en verenigingswereld voelen mensen niets meer voor de vaste repetitieavond en hoppen liever van project naar project. Daarnaast vinden we het moeilijk om mensen van andere culturen, religies of seksuele geaardheid te accepteren: hoe stel je je op tegenover mensen die anders denken, voelen en zijn? Deze thema’s komen terug in onze jubileumvoorstelling, ofwel, worden de totaal verschillende zangers en zangeressen van deze drie kleurrijke koren uiteindelijk boezemvriendinnen en hartsvrienden?

De kaartverkoop is gestart

Vanaf vandaag kan je kaarten kopen voor de voorstellingen van “Gek van jou” op 31 oktober of 1 november in Theater aan het Spui. Je kan kaarten afhalen bij de kassa, of bestellen via de e-ticket service. Het fijnst vinden wij het als je ze afhaalt!

Voor diegenen die met een groep komen en mensen meenemen met een beperking, je krijgt apart een mail of er plaatsen voor jullie zijn gereserveerd.

Wij hebben er enorm veel zin in!! Tot in het najaar!

Mannenkoor Mannenkoorts
Vrouwenkoor de Heksenketel
Homomannenkoor Vox Rosa

Op deze post kun je niet reageren

Oudere posts